Privatlivspolitik

Hos Spraytana har vi gjort det nemt for dig at handle, bestille væske og købe varer. Du skal nemlig IKKE oprette dig som bruger eller på nogen måde være logget ind for at gøre det.

Det betyder også, at vi ikke anvender de såkaldte cookies, og dermed ikke gemmer nogle informationer om dig “omme bag ved” i den forbindelse.

Vi anvender Google Analytics

Spraytana anvender Google Analytics til at spore vore kunders færden på www.spraytana.dk. Dette gør vi for at kunne analysere os frem til, hvordan vi løbende kan forbedre brugeroplevelsen af vores webshop, og hvordan vi kan gøre den et endnu bedre sted at handle for vore kunder.

Bestilling af varer – dit navn, adresse og mail-adresse

Når du i forbindelse med køb af vores produkter indtaster dit navn, adresse og mail-adresse, anvender vi KUN disse informationer til at få dine bestilte produkter hurtigt og sikkert frem til dig. Via din mail-adresse fremsender vi en ordrebekræftelse samt en bekræftelse, når din bestilling er sendt fra vores lager.

Bestilling af varer – dit telefonnummer

I forbindelse med køb af vores produkter har vi ladet det være frivilligt, om du vil indtaste dit telefonnummer. Vi anbefaler dog, at du oplyser det for en sikkerheds skyld. Vi anvender det KUN til at kontakte dig, hvis der skulle opstå tvivl om din bestilling eller adressen ikke er udfyldt korrekt.

Spraytana videregiver UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER dine informationer til andre!