Forretningsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, hos Spraytana. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem ud samlet.

– LEVERING & FRAGT
– BESTILLING
– BETALING
– RETURRET
– REKLAMATIONSRET
– PERSONDATAPOLITIK
– DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Levering og fragt
Spraytana leverer fra dag til dag på hverdage, såfremt din bestilling er placeret før klokken 15.00, og de pågældende varer er på lager.

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr hos Spraytana og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt pakket ind.
Få leveret pakken derhjemme
Hvis du ikke er hjemme, når din pakke med f.eks. spray tan væsker bliver leveret, så skal du selv afhente pakken på posthuset den efterfølgende dag.

Bestilling
Hos Spraytana kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon +45 22 25 01 00. Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Spraytana, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.
Betaling
Hos Spraytana kan du betale med Dankort, E-Dankort, VISA, VISA-Electron, Mastercard, American Express, Maestro og JCB.

Der tages ikke gebyr ved betaling hos Spraytana.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken Spraytana eller andre har mulighed for at læse dataene.

Spraytana kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

– Du ikke har modtaget varen.
– Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
– Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.
– Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

Returret
Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot retuneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Spraytana. Varen/varerne SKAL fremsendes til vores lager på nedenstående adresse:

SPRAYTANA
Ottosgade 23
6000 Kolding

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.
Reklamationsret
Når du handler hos Spraytana, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer laveste takst hos Post Danmark i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Persondatapolitik
Når du handler via Sprayatana’s hjemmeside, skal du som minimum oplyse  navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er  nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle  registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i  Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet  til tredjemand. Som registreret  har du altid mulighed for aktindsigt,  og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i  Persondataloven.
Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– navn
– adresse
– evt. telefonnummer
– e-mailadresse

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Indehaveren af Spraytana har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysningerne afgivet til Spraytana videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Læs eventuelt vores Privatlivspolitik.

Som registreret hos Spraytana har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Spraytana via e-mail:info@spraytana.dk.

elsker-logo