Skyd genvej til erfaring med spray tan behandlinger

Vil du starte op med tanning behandlinger? Eller ER du startet op og har problemer med at få det perfekte resultat? Så burde du kraftigt overveje, at tage et spray tan kursus. Det er nemlig genvejen til erfaringerne fra flere tusinde behandlinger og rigtig mange tilfredse kunder – der rent faktisk kommer igen!

Vi tilbyder kurser her:

Jylland:    Spraytan kursus i Aarhus
Jylland:    Spraytan kursus 25 min fra Kolding (i Vejle)
Sjælland:  Spraytan kursus 30 min fra København

Spray Tan Kursus - København - Jylland

Spray Tanning er ikke blot en hurtig, effektiv og fuldstændig ufarlig måde at blive lækker brun på, det er også en lukrativ mulighed for at tilbyde nye eller eksisterende kunder i en frisør-salon, hudpleje-klinik eller anden forretning en ekstra og indbringende form for behandling med professionelt udstyr og væske.

Du kan også supplere din forretning med at køre ud og spraye til home parties, tøseaftener, polterabend mm.?

Læs om opstart med spray tan

  • Formentlig den hurtigst voksende efterspørgsel i saloner og hudplejeklinikker
  • Giv dine kunder et UFARLIGT alternativ til UV-stråler
  • Tjen op til KR. 250,- per behandling – hurtig pay-back af en meget lille investering
  • Hurtigere og nemmere end traditionel kosmetisk tanning
  • Lær at udføre processen med et af branchens absolut førende produkter

SKAL man tage et Spray tan kursus?

Det er ingen lovkrav om, at man skal tage et kursus, når man starter op med spray tanning, men vi vil ABSOLUT anbefale det!

Tænk på at hver af dine nye spray tan kunder sandsynligvis har 5 veninder, der er spændte på at se resultatet af deres venindes behandling.
Og de vil meget naturligt fortælle hver 5 veninder om det, de har set…

Hver gang du udfører en behandling – specielt i starten – bliver DEN ene behandling altså til 25 potentielle kunder i dit lokalområde, hvis du laver en super flot behandling.

Til gengæld kan du også roligt regne med, at det bliver det stik modsatte, hvis behandlingen ikke er i orden, du ikke virker professionel nok, eller noget går galt. Og hvad med efterfølgende spørgsmål? Dem kommer der en del af fra kunder, der prøver spray tan for første gang.

Udgiften til kurset er derfor meget hurtigt tjent hjem på sparede opstartsproblemer, tvivlsomme udtalelser, “ombehandlinger” eller decideret mistede kunder, der vil fungere som meget dårlige ambassadører for din spray tan forretning.

spray-tan-kursus-koebenhavn-aarhus

Hvordan foregår undervisningen?

Vores Spray Tan kursus – som vi tilbyder på Sjælland (en halv time fra København), i Aarhus og i Vejle – vil give dig den nødvendige grundlæggende viden og færdigheder til at kunne anvende et hvilken som helst Spray Tan udstyr og væske.

Selve kurset varer ca. 3 timer (afhængig af hvor mange spørgsmål du har mm.) og inkluderer både teori og praktik. Der anvendes 3 modeller, og i starter med at kigge på deres hudtoner. I den forbindelse lærer du om valg af væskefarver, da Spraytana jo har hele 4 forskellige spray tan væsker.

Derefter får du forevist, hvordan man sprayer, fremgangsmåden og hvad du skal være opmærksom på. Derefter er det din tur, og du sprayer de 2 næste under vores kyndige vejledning – og der er mange små tips og erfaringer, der tilsammen giver det flotte resultat.

Kurset afsluttes med en teoretisk gennemgang af tanning maskinen, væske, kundens forberedelse og pleje, de aktive ingredienser i spray tan væsken samt ofte stillede spørgsmål.

Alt i alt får du et all-round spray tan kursus, der klæder dig på til at sende tilfredse kunder ud af døren.

Får jeg et kursusbevis?
Du får selvfølgelig et flot bevis på, at du har gennemført Spraytanas kursus. Det er vores erfaring, at overraskende mange spørger ind til, om man har taget et kursus – specielt når man er nystartet. Så med dit kursusbevis hængende på væggen er du ude over det problem (0;

Om Spray Tan kursus nær København
Der er stor efterspørgsel på vores spray tan kursus fra København (og resten af Sjælland). Vi har derfor også et kursussted kun 30 minutters kørsel fra KBH. Vi har indledt et samarbejde med en rigtig dygtig instruktør, der har mange års erfaring og rigtig mange tilfredse kunder bag sig.

Om Spray Tan kursus i Aarhus
Vores instruktør i Aarhus har lavet mere end 5.000 spray tan behandlinger. Hun er absolut en af de mest erfarne i Danmark, og hun deler gladeligt ud af sine personlige erfaringer, hvad der virker og hvad der ikke virker. Dette kursus sted ligger relativ centralt for de fleste i Midt- og Nordjylland, og vi har bl.a. haft kursister fra Herning området og helt oppe fra området omkring Aalborg.

Om spray Tan kursus i Vejle (25 min. fra Kolding)
Vores instruktør i Vejle har lavet rigtig mange behandlinger i de år, hun har været i gang. Hun har også erfaring inden for conturing – altså det her med at “tegne” maven slankere, musklerne mere definerede mm. med spray tan væske/pistolen. Hun er utrolig dygtig til at undervise, og man kan tydeligt mærke, at hun brænder for faget.

Hvad koster jeres spraytan kursus?

Kurset koster kr. 2.500,- + moms.

Du skal medbringe 3 modeller – 1 model til forevisning og 2 til at øve dig på. Hvis du ikke har mulighed for selv at medbringe modeller, kan vi normalt også finde nogen til dig.

Hvis du inden for den første måned ønsker at komme tilbage med en model og få “genopfrisket” et par ting eller har nogle problemer, er dette med i prisen.