Beskrivelse

Suntana SHOW Martinee Spray Tan Væske

Kraftig belysning på mennesker kan have en effekt på hvordan kundens spray tan fremtoner.

Almindelig spraytan ser brand godt ud under normale omstændigheder, men hvis kunden udsættes for kraftig kunstig lys, fx. på en scene, på tv eller på et dansegulv kan fremtoningen godt have et gulligt skær.

Bodybuilders, dansere skuespillere eller andre som er vandt til at optræde og kender alt til korrekt fremtoning , kender også vigtigheden af at deres kulør sidder i skabet.

Takket være denne fantastiske serie af SHOW tan fra Suntana, kan du nu tilbyde dine kunder at de også kommer til at fremstå fantastisk under et hvert form for kunstig belysning.

Den nyeste formel har en unik violet base, og er udmærker sig derfor fra resten af linjen. Violet befinder sig modsat på farveskalaen end gul.
Det medvirker til at filtrere de gule toner og efterlader den mest fantastiske brune farve og det bedste resultat for kunden som performer.

OBS på at kunden vil opleve at ikke at blive brun, men have et violet skær når behandlingen er overstået – først når væsken har siddet i 6-8 timer og man har vasket overskudsfarven af, vil det klare resultat fremstå perfekt.
Denne væske er desuden særdeles god til dansere, personer som optræder eller andre som typisk opholder sig og skal performe i spotlight.