Viden om Spray Tan

Her vil vi prøve at samle nogle af vores erfaringer omkring Spray Tan. Vi har selv startet 2 saloner op og har selv udført mere end 6.000 behandlinger. Det har lært os nogle tips og tricks – og dem vil vi gerne dele med dig (0;

Har du specifikke spørgsmål, om emner vi ikke har dækket endnu, er du selvfølgelig MEGET velkommen til at kontakte os.

Spraytan Historie

Mode og tanning har en lang og rig histore bag sig.
Coco Chanel var en modeskaber med den ikoniske “Chanel Suit” og en lille sort kjole, men var også ophavskvinde til en ny slags trend indenfor tanning.
I 1923, da Coco kom retur til Paris, fra et krydstogt omkring Cannes med en dyb kulør, blev det hurtigt et nyt mode symbol på sundhed, velstand og en dekadent livsstil.

I 1950’erne så man de første bikini’er, og den her helkrops tan blev mere og mere populær. Kvinder over hele verden lå nu og solbadede, for at få den her helkropsfarve fra solen.

I 1957 opdagede man første gang virkningen af DHA på et børnehospital. DHA blev først brugt som en aktiv ingrediens i forskningen omkring behandlingen af diabetes, hvor nogle patienter var mere tolerante overfor DHA end overfor glucose.
DHA var ligeledes ordineret oralt hos børn som var i behandling for glykogenose syndrom. Lægerne noteret sig at hvis børnene spildte noget at DHA væsken på deres hud, vil huden ændre farve til brun hvor der var spildt.
En af de kvindelige læger eksperimenterede videre på sin egen krop, ved at gnubbe DHA væsken på, og på den måde opdagede hun brunningseffekten af “fake tan”

Op igennem 1960’erne udkom de første varianter af spraytan væsker -og markedsførte det som “the orange effect”- En kæmpe fejl, som har skabt mange fordomme og efterveer i markedet i de efterfølgende årtier.

Siden dengang har de helt rigtige DHA blandingsforhold, kombineret med udstyr i verdensklasse og spraytannere som kan deres kram, fået vendt op og ned på branchen – og man rammer i dag det absolutte ypperste indenfor tanning. Det medfører en perfekte tan’s, som giver en flot brun kulør – og henviser det “orange look” til fortiden.

I nyere tid har effekten af sol og solarier vist sig at have en skadelig effekt på huden og er kræftfremkaldende. Hvorimod spraytan er det sikreste alternativ.

Hvad er Spray Tan og er det farligt?

hvad-er-spray-tan-er-spraytan-farligt

Hvis du vil undgå solen på grund af de farlige UV-stråler men stadig gerne vil være lækker feriebrun, er det jo nemt at gå ned til den lokale “skønhedssprøjtemaler” og gå derfra med en flot naturlig farve 15 minutter senere. Og der findes efterhånden mange saloner i de større byer, ligesom der bliver flere, der tilbyder spray tan i hele landet. Men hvad er spray tan egentlig og er spray tan farligt?

Læs mere om hvad spray tan er …

Opstart med spray tan?

opstart-med-spray-tan

Går du med tanker om at starte op med Spray Tan? Det kunne være derhjemme, som del af en ny salon du skal åbne eller som ny service til dine kunder i din eksisterende forretning?

Uanset din bevæggrund for at starte med spray tanning, så står du over for en meget lukrativ
mulighed for at komme i gang indenfor en niche med meget stor efterspørgsel og rigtig god
avance.

Læs mere om opstart med spray tan …

Hvor lang tid holder spray tan?

spray-tan-holdbarhed-intro

Kan jeg forlænge min tan?

Som udgangspunkt holder en spray tan behandling med Spraytana væsken 6 – 10 dage, men der er flere faktorer, der spiller ind:

Læs mere …

Hvor mange dage før mit bryllup skal jeg få min Spray Tan behandling?

spray-tan-bryllup

Der er rigtig mange brude (og rent faktisk også brudgomme), der efterhånden benytter sig af Spray Tan til at gøre sin hud “bryllupsklar” til den store dag.

Tanken om rent hudfarve-mæssigt at “mangle kontrast” til kjolen i en sådan grad, at gæsterne er i tvivl om, hvor kjolen starter og slutter på armene, kan skræmme de fleste vordende brude.

Læs mere …

Hudens pH-værdi og Spray Tan

Before and after ... cosmetics, make up, photo retouch

Forstå hvordan pH-værdien og spray tanning påvirker huden!

I denne artikel vil vi forklare lidt om hudens pH-værdi og den indvirkning, som den har for dit sunless tanning og spray tan resultat. Både spray tan behandlere og kunder kan drage fordel af forståelse for og viden om hudens naturlige balance, og hvilke resultater de forskellige produkter og løsninger kan give.

Læs mere …