En smule kulør til din konfirmation?

Brug rabatkoden: konfirmation
og få 10 % på dit køb frem til 20. Maj 2018
*(Gælder kun udvalgte produkter (Suntana skumserie og selvbruner creme samt Velvotan produkter – Gælder ikke fragt.)


Konfirmationerne står for døren – en stor dag i de unge menneskers liv.

Dagen skal gerne være perfekt – det samme skal kuløren.

Vi står klar hos Spraytana.dk klar til at hjælpe dig og din konfirmand med den flotteste kulør man kan tænke sig.

Med Spraytanas selvbruner kan du tilpasse til netop DIN hudtype. Og jo bedre farven passer til din hudtype – jo mere NATURLIGT vil det se ud.

check-mark-selvbruner 100% Parabenefri selvbruner

 check-mark-selvbruner4 farvenuancer at vælge imellem – det giver en mere NATURLIG tan

 check-mark-selvbrunerNEM at bruge – Tørrer HURTIGT!

check-mark-selvbruner Sviner ikke og smitter ikke af..

check-mark-selvbrunerFader pænt og jævnt af igen..

check-mark-selvbrunerHURTIG levering!

Med en formel baseret på vores meget populære spray tan væske – der fås i hele 4 farver – kan du nu også vælge lige netop den selvbruner / self tan, der passer bedst til DIN hudtype. Bliv brun med en serie der fås som Coconut Mousse (lys tan), Cherry Mousse (medium tan), Chocolate Mousse (mørk tan) og Blackberry Mousse (extra mørk tan). Alle disse varianter er en luftig skum, som du pumper ud og smører dig ind i – og så dufter de hver især fantastisk godt! Det er den BEDSTE selvbruner skum!

 

Suntana’s populære selvbrunerskum

 


Husk at købe en påføringshandske til din selvbrunerskum ligeledes.

Vi har denne fra Velvotan til kun 35 kr. (

Få en jævn og blød fordeling af din Selvbruner eller Self Tan skum

Denne super bløde og lækre selvbruner handske giver dig den bedste mulighed for at få en jævn og blød fordeling af din selvbruner. Handsken er lavet i et blødt fibermateriale, der er meget velegnet til absorbering og fordeling af self Tan skum og andre selvbrunerprodukter.

Udover sine egenskaber ifm. påføring har denne selvbrunerhandske også den fordel, at den kan maskinvaskes og bruges igen. Du kan dermed altid opnå et flottere og mere jævnt self tan resultat, når du har denne bløde handske liggende.

Hvis du jævnligt bruger selvbruner produkter, bør skrubbehandsker og selvbruner handsken være “standardudstyr” på dit badeværelse!

Når du bruger en handske, undgår du ligeledes at få selvbruner på hænderne, når du fordeler det på kroppen og i ansigtet.

SÅDAN GØR DU:
– Pump lidt selvbruner skum eller selvbruner creme ud i handsken
– Påfør produktet med cirkulære bevægelser

Køb handsken her


Desuden har vi denne super gode mango selvbrunerfugtighedscreme til 150 kr.

I modsætning til vores serie af selvbrunere giver denne bodylotion med selvbruner bare en let glød, som du kan gøre lidt kraftigere ved at bruge hver dag i en periode – f.eks. efter badet.

Denne lotion er også hemmeligheden bag en længerevarende spray tan eller selvbruner farve. Du kan altså forlænge farven af sådanne behandlinger, ved at bruge den dagligt som en fugtgivende bodylotion. Det er også det, man populært kalder for en tan extender.

Det er altså en lækker fugtgivende creme, der er tilsat DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. Og så er det en bodylotion, der dufter FANTASTISK godt af mango smoothie – uhmm..

Forkæl dig selv og din hud med denne blødgørende tan extender. Uanset om du ønsker at forlænge resultatet af din Spray Tan eller din selvbruner, så er denne lækre lotion løsningen! Når du efter badet har smurt dig ind, vil din hud føles super blød, glat og lækker. Efter at have brugt cremen et par dage, vil du få en lækker glød – udover dejlig blød hud selvfølgelig (0;

Cremen er rig på vitamin A, D og E, der hjælper til med at styrke hudens naturlige forsvar og med til at fremme en naturlig glød. Naturlige blomster-ekstrakter og kold-pressede olier trænger dybt ind i din hud for øget fugtighed efter feks. Spray Tan, selvbruner behandling eller blot vind og vejr.

Indhold: 250 ml

Køb cremen her


Alle konfirmander ønskes, på forhånd , et stort tillykke.