Beskrivelse

Lækker bodylotion med selvbruner og tan extender


Pris ved 5 stk. = kr. 125,- pr. stk. inkl. moms     /     Pris ved 10 stk. = kr. 115,- pr. stk. inkl. moms

I modsætning til vores serie af selvbrunere giver denne bodylotion med selvbruner bare en let glød, som du kan gøre lidt kraftigere ved at bruge hver dag i en periode – f.eks. efter badet.

Denne lotion er også hemmeligheden bag en længerevarende spray tan eller selvbruner farve. Du kan altså forlænge farven af sådanne behandlinger, ved at bruge den dagligt som en fugtgivende bodylotion. Det er også det, man populært kalder for en tan extender.

Det er altså en lækker fugtgivende creme, der er tilsat DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. Og så er det en bodylotion, der dufter FANTASTISK godt af mango smoothie – uhmm..

Forkæl dig selv og din hud med denne blødgørende tan extender. Uanset om du ønsker at forlænge resultatet af din Spray Tan eller din selvbruner, så er denne lækre lotion løsningen! Når du efter badet har smurt dig ind, vil din hud føles super blød, glat og lækker. Efter at have brugt cremen et par dage, vil du få en lækker glød – udover dejlig blød hud selvfølgelig (0;

 

Bodylotion tilsat selvbruner og vitaminer

Cremen er rig på vitamin A, D og E, der hjælper til med at styrke hudens naturlige forsvar og med til at fremme en naturlig glød. Naturlige blomster-ekstrakter og kold-pressede olier trænger dybt ind i din hud for øget fugtighed efter feks. Spray Tan, selvbruner behandling eller blot vind og vejr.

Indhold: 250 ml