DYB MØRK selvbruner – 200 ml

165 kr.

Dyb mørk selvbruner skum med en meget naturlig glød. Er du en lille smule mørk i huden, eller bliver du meget let rigtig solbrun om sommeren, så er den mørkeste af vores selvbrunere et naturligt valg.

Selvom det er den mørkeste i denne serie, så giver den en fantastisk flot og naturlig farve – Bliv brun uden sol på den nemme måde og når det passer dig.

Du har ikke brug for tidsbestilling til spray tan, når du har Suntana Self Tan i huset. Og det er et godt alternative til sun spray, der er slem til at svine badeværelset til.

Dufter rigtig lækkert og diskret af brombær – duften forsvinder kort tid efter påføring.

Beskrivelse

Lækker og naturlig farve

Dyb mørk tan – 200 ml

Pris ved 6 stk. = kr. 105,- pr. stk. inkl. moms     /     Pris ved 12 stk. = kr. 90,- pr. stk. inkl. moms

 

Vores selvbruner mousse er særdeles velegnet til at opbygge og vedligeholde en flot mørk farve året rundt. Moussen / skummen påføres nemt med vores mikrofiber self tan handske. Det giver et flot og jævnt resultat!

Med vores mousse undgår du at spraye hele badeværelset til, som det sker med en selvbruner spray.

Vores ekstra mørke mousse har en fantastisk lækker duft af brombær lige når du påfører den. Denne duft aftager så kort tid efter påførelsen.

Spraytanas selvbruner Mousse indeholder blandt andet Aloe Vera, der medvirker til at fugte din hud. Derudover indeholder den en bronzer, der giver dig farve med det samme. Bronzeren hjælper dig også, når du skal se, hvor du har smurt dig ind, og hvor du evt. mangler lidt.

Når du har påført selvbruner-skummen, skal den sidde i ca. 6 timer. Derefter er “den rigtige farve” udviklet, og du kan gå i bad og skylle bronzeren af.

Et par gode råd:

Det vil være en fordel, hvis du skrubber din hud med en skrubbehandske aftenen inden din selvbrunerbehandling. Det vil fjerne døde hudceller. Det vil sikre, at der går længere tid, inden din nye farve fader af igen. Derudover vil farven også fade pænere og mere jævnt.

Det vil være en god ide at smøre en lille smule fugtighedscreme hæle, hænder, albuer og andre områder, hvor du evt. har tør hud. Tør hud har nemlig en tendens til at blive en lille smule mørkere.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DYB MØRK selvbruner – 200 ml”