LYS selvbruner skum – 200 ml inkl. Velvotan™ Påføringshandske

175 kr.

Perfekt Sæt til dig på farten eller til hjemmebrug.

Meget naturligt udseende og rigtig god selvbruner uden parabener og parfume. – Sammen med denne Velvotan™ Påføringshandske, har du den perfekte rejsemakker eller blot til hjemmebrug.

 

Beskrivelse

Lys selvbruner der giver en FLOT farve!

Selvbruneren fra Suntana er en skum, der er perfekt til hjemmebrug – og så dufter den lækkert af kokos!

Suntana Self Tan – Chocolate Mousse – er en selvbruner skum, der er perfekt egnet til hjemmebrug. Den yderst brugervenlige og hurtigt-tørrende selvbruner / Spray Tan skum påføres nemt med en speciel selvbruner handske (en plastikhandske kan også anvendes).

Spraytana Self Tan selvbruner / Spray Tan skum giver ingen streger og griser ikke – bare ryst flasken, pump og smør på!

Den naturlige Aloe Vera og de andre hudplejende ingredienser i Spraytana’s selvbruner skum plejer din hud samtidig med, du bliver flot og naturlig brun. Spraytana Self Tan selvbruner / Spray Tan skum indeholder en bronzer, der giver dig en flot farve med det samme, imens din meget flotte og helt naturligt-udseende tan danner sig de følgende 6 timer. Ligeledes hjælper den omtalte bronzer til, at man kan se, hvor man har smurt selvbruner / Spray Tan skum på, og hvor der mangler.

Tips:

Det anbefales, at peele huden (fjerner døde hudceller) over hele kroppen med en skrubbehandske inden man anvender Self Tan Spray Tan skum og selvbruner produkter – man bør være særlig opmærksom på de hudområder, der normalt kan være tørre (hønder, albuer, knæ, ankler og fødder).

Det anbefales enten at påføre et meget tyndt lag fugtigheds-creme på omtalte områder inden din Self Tan behandling eller være særlig opmærksom på kun at påføre en lille smule Self Tan skum på de disse områder.

Tørre hudområder har tendens til at “opsuge” mere Self Tan selvbruner-skum til sig.

Du kan med fordel anvende en Spraytana påførings-handske (eventuelt en plastikhandske) for at undgå at få brune håndflader.

Lækker selvbruner handske fra Velvotan

Få en jævn og blød fordeling af din Selvbruner eller Self Tan skum

Denne super bløde og lækre selvbruner handske giver dig den bedste mulighed for at få en jævn og blød fordeling af din selvbruner. Handsken er lavet i et blødt fibermateriale, der er meget velegnet til absorbering og fordeling af self Tan skum og andre selvbrunerprodukter.

Udover sine egenskaber ifm. påføring har denne selvbrunerhandske også den fordel, at den kan maskinvaskes og bruges igen. Du kan dermed altid opnå et flottere og mere jævnt self tan resultat, når du har denne bløde handske liggende.

Hvis du jævnligt bruger selvbruner produkter, bør skrubbehandsker og selvbruner handsken være “standardudstyr” på dit badeværelse!

Når du bruger en handske, undgår du ligeledes at få selvbruner på hænderne, når du fordeler det på kroppen og i ansigtet.

 

SÅDAN GØR DU:
– Pump lidt selvbruner skum eller selvbruner creme ud i handsken
– Påfør produktet med cirkulære bevægelser

Yderligere information

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LYS selvbruner skum – 200 ml inkl. Velvotan™ Påføringshandske”