MaxiMist™ SprayMate med telt

Original price was: 2.495 kr..Current price is: 2.295 kr..

MaxiMist™ SprayMate udstyret med tanning-telt gør det nemt at få den lækre farve derhjemme, som du måske allerede kender fra din spraytan salon.

Vores SprayMate er et godt og pålideligt spraytan udstyr til tanning af dig selv, familien eller kæresten. I kan altså helt undgå at skulle booke en tid og skulle ud af døren for at blive lækker brun. Den medfølgende pop-up tanning kabine tager kun 30 sekunder at slå op – uden dele der skal samles overhovedet! Og den er meget nem at folde sammen igen.

Når teltet er slået op, skruer du koppen med Spraytana’s væske på din tanning pistol og tænder for maskinen – og du er klar til at blive lækker brun på den sunde måde!

Det er altså en økonomisk og bekvem måde hvorpå, du selv og dine nærmeste kan være “ferie-farvede” året rundt.

MaxiMist™ SprayMate er økonomisk og meget handy – det til trods får du et godt airflow, der sammen med Spraytana’s væske giver et rigtig flot resultat – uden at du skal ud
af døren!

Kategori:

Beskrivelse

Økonomisk MaxiMist™ SprayMate start sæt med spray tan telt

MaxiMist™ SprayMate udstyret vejer under 2,5 kilo, og er med sit kompakte design nemt at have med eller opbevare. Selve kompressoren yder hele 300 watt og er stort set vedligeholdelsesfri. SprayMate udstyret har kun en on/off knap, så det er meget nemt at anvende. Slangen sættes meget nemt på med en “push-fit” anordning.

Udstyret inkluderer en MaxiMist™ TNT Spray Tan pistol (Twist n’ Tan – du kan dreje fronten af pistolen af, og bruge håndtaget til at blæsetørre med), der har en tysk udviklet dyse, der giver en god forstøvning af væsken. MaxiMist™ Spray Tan pistol udstyret kan anvendes sammen med alle spray tan væsker.

Sammen med Spraytana’s væske er det nemt for de fleste at komme i gang med at spray tanne og holde sig brun året rundt. Vores specielle spray tan væske er nemlig meget nem at arbejde med, og så tørrer den hurtigt. Væsken indeholder desuden en bronzer, så du kan se præcis hvor på kroppen, du har sprayet, og hvor du eventuelt “mangler” lidt.

Med dit MaxiMist™ SprayMate udstyr får du også 3 x 200ml Spraytana væske med. Du kan derfor komme i gang med det samme. Vi har 4 forskellige farver, og du kan altså afprøve 3 af dem ganske gratis. Med de i alt 600 ml spray tan væske er der nok til ca. 6 behandlinger.

Du kan læse om det medfølgende spray tan telt her

Vi yder 1 års garanti på dette MaxiMist™ SprayMate udstyr.

Denne startpakke indeholder:
MaxiMist™ SprayMate- 300 Watt kompressor
Farve: Sort

1 x pop-up spray tan telt
1 x luftslange – 2 meter
1 x Standard-pistol med 200ml kop
3 x 200 ml Spraytana væske
Detaljeret instruktionsmanual

Reservedelssæt bestående af:
– ekstra pakning til koppen
– ekstra sugeslange
– ekstra pakning til dysen

Specifikationer:
– 300 W – 230v Motor med special-blæser
– Udgangs luft-flow på 47 cfm
– Vægt: 2,5 kilo
– CE,EU,ECAL godkendt

Vær opmærksom på kopier! Hvis der ikke står MaxiMist™ på dit spray tan udstyr, er det IKKE et MaxiMist™ udstyr!

Yderligere information

Vægt 7,0 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MaxiMist™ SprayMate med telt”