PRO Spray Tan pistol til MaxiMist™

2.495 kr.

Tilgængelig på restordre

SUPER lækker og gennemført pistol til spray tan lavet i high-grade aluminium – bedre fås det ikke. MaxiMist PRO pistolen er udviklet til at levere det flotteste tanning resultat – behandling efter behandling.

Med en uovertruffen forstøvning af væsken, lav vægt og et flot design er dette valget for den professionelle behandler.

Kan tilpasses til de fleste MaxiMist maskiner.

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Markedets bedste spray tan pistol!

Dette er uden overdrivelse markedets bedste spray tan pistol. Den er udført i high-grade aluminium og dermed utrolig let. Den anvendte spray dyse giver en utrolig fin forstøvning af væsken. Dette sikrer en meget flot påføring af væsken, og gør den nem at arbejde med.

PRO pistolen kan anvendes til alle MaxiMist™ spray tan maskiner, der anvender quick-connect slanger/koblinger (altså IKKE push-fit hvor man skubber slangen på).

Hvis du allerede har investeret i maskinen men har købt den med den originale pistol eller EVO pistolen og ønsker at gøre det endnu bedre for dine kunder, så kan du altså opgradere uden at skulle købe en ny spray tan maskine.

Rengøring af spray tan pistolen

Hver dag du har sprayet med pistolen, skal du fylde lidt varmt vand i koppen og spraye ind i et håndklæde, mens du ryster pistolen, indtil du sprayer rimelig rent støv ud af pistolen.

Vi anbefaler derudover, at du ca. hver anden uge adskiller pistolen fuldstændig og lader den ligge i ca. 15 – 20 minutter i MaxiMist™
Cleaner væsken. Dette vil opløse eventuelle opbyggede rester af væske – specielt omkring nålen og dysen.

Vi har lavet en video, der trin for trin viser, hvordan du adskiller og samler din MaxiMist™ PRO spray tan pistol ifm. rengøring og vedligeholdelse af den.

Med MaxiMist™ PRO pistolen medfølger der:

  • 3 extra kopper med låg til væske (4 kopper i det hele)
  • 1 reservedelssæt
  • 1 justeringsværktøj og børste

Leveringstid – 2-4 arbejdsdage

 

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PRO Spray Tan pistol til MaxiMist™”