MaxiMist™ Evolution TNT

Original price was: 2.295 kr..Current price is: 1.895 kr..

MaxiMist™ Evolution TNT spray tan maskinen er et led i den sidste nye design- og produktudvikling fra MaxiMist – det største
og bedst kendte mærke inden for spray tan maskiner og udstyr.

Den nye EVO TNT maskine er velegnet til salon-brug med helt op til 25+ behandlinger om dagen. Selve maskinen er meget kompakt, har
trinløs justering af luftmængden og optager ikke meget plads i salonen.

Uanset om du skal starte op med spraytan i din eksisterende forretning eller i en helt ny, kommer du godt og økonomisk i gang med en
MaxiMist™ Evolution TNT uden at gå på kompromis med kvaliteten af udstyret eller tanning resultatet!

Beskrivelse

MaxiMist – Spray tan maskiner du kan regne med!

MaxiMist™ Evolution TNT har en kraftig 570 watt 2-trins turbinemotor og en letvægts spray tan pistol der er nem at arbejde med. Derudover er den tysk-designede dyse lavet til at give en rigtig god forstøvning af væsken samtidig med at begrænse overspray. Den nye MaxiMist EVO er velegnet til saloner og klinikker med en hel del ugentlige behandlinger.

Med MaxiMist™ Evolution TNT kan du desuden justere væskemængden direkte på pistolen. Det betyder, at den kan anvendes med en hvilken som helst tanning væske – uanset konsistens og viskositet.

Selv i laveste hastighed og ved minimum luftmængde vil EVO maskinen spraye 99% af alle væsker med et super godt og rigtig jævnt resultat.

Det er utrolig vigtigt for maskinens holdbarhed, at luften der suges ind er helt ren. MaxiMist™ Evolution TNT har 2 specielle luftfiltre, der er utrolig nemme at komme til at rengøre. Derved forlænger du nemt levetiden på maskinen!

Der følger oven i købet ekstra luftfiltre med!

Spray tan pistol der er nem at anvende

MaxiMist™ Evolution TNT “Twist N Tan” spray gun er meget nem at anvende, vejer meget lidt og har bl.a. en Teflon® nål, der stort set eliminerer ophobning af overskudsvæske. Dette er ellers den væsentligste årsag til, at spray guns tilstopper.

Det ergonomiske greb med det patenterede “split-system” – Twist N Tan – (du drejer ganske enekelt en del af pistolen af) sikrer et meget hurtigt skift af væske mellem behandlinger. Slut med ekstra kopper og låg der skal skrues af og på!

MaxiMist™ Evolution TNT inkluderer 3 spray-hoveder / kopper!

Simpel og enkel justering direkte på aftrækkeren sikrer præcis kontrol med resultatet og hjælper til at påføre en hvilken som helst spray tan væske!

 

Helt ny tørrefunktion

En yderligere fordel ved den nye Twist N Tan spray tan pistol er “tørrefunktionen”. Når du er færdig med at spraye din kunde, twister du ganske enkelt sprayhovedet med koppen helt af og “blæsetørrer” din kunde på rekordtid!

MaxiMist™ Evolution TNT har desuden en helt ny konisk udformet kop til væsken. Det betyder, at den sidste væske i koppen altid “ledes mod midten” og dermed suget. Slut med ikke at kunne suge de sidste 25 milliliter eller mere
op af koppen!

Så helt enkelt: Hvis du ønsker ydeevne og værdi for dine penge så er MaxiMist™ Evolution TNT et kompromistløst svar på dine ønsker!

Specifikationer:

  • CE, EU, ECAL CertifikationerKraftig 570 Watt 2-trins Turbine med variabel hastighed
  • Kan klare 25+ behandlinger om dagen
  • 3,5m luftslange
  • 3 TNT Spray hoveder med 200ml kopper til væske
  • Indbygget holder til din spray gun
  • Ekstra pakning til spray-koppen og sugeslangen
  • Ekstra pakning til spray pistolens dyse
  • Ekstra turbine luftfilter
  • Detaljeret Instruktionsmanual
  • 2 års garanti
TNT spray tan pistolen Forreste del af spray tan pistolen aftages nemt og pistolen kan nu bruges til at blæsetørre dine kunder!
Twist n' Tan systemet Ingen rod med låg og kopper der skal skrues af og på mellem behandlinger! Du twister i stedet en komplet ny frontdel på – nemt og ekstremt hurtigt – Twist N Tan!
MaxiMist EVO design Elegant desig, let og meget mobil. MaxiMist har i årevis været kendt for sin høje kvalitet.Formentlig markedets mest solgte spray tan udstyr gennemtiderne!
Nemt tilgængeligt luftfilter Luftfiltret er meget nemt tilgængeligt for udskiftning og rengøring!
Trinløs justering af spray tan væske flowet Trinløs justering af styrken på maskinen. Selv ved laveste styrke – og dermed laveste støjniveau – vil MaxiMist™ Evolution TNT kunne give et flot resultat med de fleste væsker på markedet!
 Konisk design af spraytan væske koppen  Det koniske design af koppen på spray tan pistolen sikrer, at væsken altid vil løbe mod midten hvor “sugerøret” sidder.Dermed får du ingen “bundslatter” som ikke kan suges op..
 MaxiMist reservedele medfølger Der medfølger et lille reservedelssæt til MAxiMist maskinen. Sættet indeholder ekstra luftfiltre, sugerør, pakninger til pistolen samt dysen.

 

Yderligere information

Vægt 5,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MaxiMist™ Evolution TNT”