MaxiMist™ SprayMate

Original price was: 1.695 kr..Current price is: 1.495 kr..

Vores MaxiMist™ SprayMate Spray Tan udstyr er et ideelt starter-udstyr til hjemmebrug – få den lækre farve fra tanning salonen derhjemme.

SprayMate er et fint lille og stabilt udstyr til airbrush behandlinger derhjemme. Vil du undgå tidsbestilling og at skulle ud af døren og ned til den lokale spraytan salon? Så kan du og familien blive lækker brun derhjemme året rundt med MaxiMist™ SprayMate udstyret.

Det er den billige men nemme måde at holde dig selv og familien eller kæresten brun på. Udstyret vejer kun 2,5 kg, det er kompakt designet til at være mobilt og nemt at gemme væk. Der er praktisk talt ingen vedligeholdelse af selve maskinen.

Selvom MaxiMist™ SprayMate både er billigt og kompakt, leverer det pålideligt det air flow, du har brug for til en flot Spray Tan derhjemme.

Kategori:

Beskrivelse

Smart tørrefunktion i spray tan pistolenMaxiMist™ SprayMate leveres med 1 års garanti på selve Spray Tan udstyret. Det er relativt nemt for de fleste at spray tanne – ikke mindst med Spraytana’s væske fordi den er så nem at arbejde med. Den pletter og løber nemlig ikke, tørrer hurtigt og den “indbyggede” bronzer gør, at du utrolig nemt kan se, hvor langt du er nået.
Selve spray tan maskinen er nem at betjene, da den kun har en tænd-/slukknap og “push-fit” sammenkobling af slangen til udstyret. Du trykker altså bare slangen på maskinen – nemmere kan det ikke være! MaxiMist™ SprayMate pistolen er utrolig let og har bl.a. en Teflon® nål der udover en god forstøvning af spray tan væsken også forebygger ophobning af væskerester.

Selve væskemængden kan du justere direkte på aftrækkeren, så du får et flot og ensartet resultat. Spraystrålen (vandret eller lodret spraystråle) kan meget nemt justeres foran på pistolen.
MaxiMist™ SprayMate udstyret inkluderer også specialdesignede kopper væske kopper med konisk bund. Det betyder, at væsken samles i midten af koppen hvorved strort set al væsken kan suges op. Du undgår altså “små sjatter”, du ikke kan bruge.

Sammen med god og jævnlig vedligeholdelse har du her en pistol og maskine til rigtig mange flotte spray tan behandlinger derhjemme.

Hvis du ønsker at have en flot feriefarve uden at bruge en formue på udstyret, så er dette dit nye spray tan udstyr! Og så er det ellers bare om at få manden, kæresten eller veninden til at øve sig (0;

Du får desuden 3 x 200ml spray tan væske med, så du kan prøve 3 af Spraytana’s 4 forskellige farver af. Dette vil være nok til ca. 6 behandlinger.

MaxiMist™ SprayMate leveres med 1 års garanti på selve Spray Tan udstyret (altså maskinen, slangen og pistolen).

Der medfølger også en detaljeret instruktionsmanual!
MaxiMist™ SprayMate udstyret indeholder:
SprayMate turbine – 300 Watt Turbine
Farve: Sort

1 x Standard slange – 2 meter
1 x Standard pistol m/ 200ml væskekop
3 x 200ml Spray Tan væske prøvepakke

Specifikationer for MaxiMist™ SprayMate:
– 300 Watt – 230v Turbine Motor med Konisk Blæser
– 47 cfm Air Flow
– Vægt: 2,5 kg
– Turbine Motor med Luft Filter
– CE,EU,ECAL Certificeret
– Holder til pistolen indbygget i maskinen
– Letvægts Spray pistol uden indvendige bevægelige dele
– Fuldt justerbar spraystråle

– Anbefalet til hjemmebrug!

Vær opmærksom på kopier! Hvis der ikke står MaxiMist™ på dit spray tan udstyr, er det IKKE et MaxiMist™ udstyr!

Yderligere information

Vægt 3,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MaxiMist™ SprayMate”