MØRK selvbruner skum – 200 ml

165 kr.

Meget naturligt udseende og rigtig god selvbruner uden parabener og parfume.

Den er mørk i farven og har en diskret duft af chokolade, der hurtigt forsvinder. Pumpen på flasken gør det nemt at dosere hver håndfuld skum.

Selvbruneren er nem at påføre, giver et rigtig flot resultat og så holder den længe. Det aktivt brunende stof er et sukkerstof kaldet DHA, så du er helt fri for skadelige bivirkninger, som Melanotan og selvbruner piller kan give.

Beskrivelse

Mørk og lækker farve med selvbruner skum

Dark Tan – 12%

Pris ved 6 stk. = kr. 105,- pr. stk. inkl. moms     /     Pris ved 12 stk. = kr. 90,- pr. stk. inkl. moms

Suntana Self Tan – Chocolate Mousse – er en selvbruner skum, der er perfekt egnet til hjemmebrug. Den yderst brugervenlige og hurtigt-tørrende selvbruner / Spray Tan skum påføres nemt med en speciel selvbruner handske (en plastikhandske kan også anvendes).

Spraytana Self Tan selvbruner / Spray Tan skum giver ingen streger og griser ikke – bare ryst flasken, pump og smør på!

Den naturlige Aloe Vera og de andre hudplejende ingredienser i Spraytana’s selvbruner skum plejer din hud samtidig med, du bliver flot og naturlig brun. Spraytana Self Tan selvbruner / Spray Tan skum indeholder en bronzer, der giver dig en flot farve med det samme, imens din meget flotte og helt naturligt-udseende tan danner sig de følgende 6 timer. Ligeledes hjælper den omtalte bronzer til, at man kan se, hvor man har smurt selvbruner / Spray Tan skum på, og hvor der mangler.

Tips:

Det anbefales, at peele huden (fjerner døde hudceller) over hele kroppen med en skrubbehandske inden man anvender Self Tan Spray Tan skum og selvbruner produkter – man bør være særlig opmærksom på de hudområder, der normalt kan være tørre (hønder, albuer, knæ, ankler og fødder).

Det anbefales enten at påføre et meget tyndt lag fugtigheds-creme på omtalte områder inden din Self Tan behandling eller være særlig opmærksom på kun at påføre en lille smule Self Tan skum på de disse områder.

Tørre hudområder har tendens til at “opsuge” mere Self Tan selvbruner-skum til sig.

Du kan med fordel anvende en Spraytana påførings-handske (eventuelt en plastikhandske) for at undgå at få brune håndflader.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MØRK selvbruner skum – 200 ml”