Suntana – Rapid Tan – 1 liter – Premium Væske

545 kr.

En hurtigtvirkende Spray Tan væske der rent faktisk virker! Bliv lækker brun på så lidt som 1 – 2 timer med vores nyeste Rapid Tan. Du bestemmer selv, hvor brun du vil være.
Væsken har en diskret duft af jordbær/vanille, giver en rigtig flot brun farve og så er den meget nem at arbejde med. En rigtig god væske til dig der har travlt, og som vil hurtigt i bad efter behandlingen. Væsken indeholder hverken parabener eller alkohol, og du kan selv bestemme, hvor feriebrun du vil være alt efter, hvor længe du lader væsken sidde.

Beskrivelse

Rapid Tan væske – bestem selv hvor brun du vil være!

1 liter = ca. 20 – 25 behandlinger

En helt ny formel gør det muligt, at få en flot og naturlig brun farve efter at have væsken siddende så lidt som 1 – 2 timer. Det er altså en hurtigt udviklende væske udviklet til dem, der gerne vil i bad hurtigt efter spray tan behandlingen.

Rapid Tan er en højtydende væske baseret på det nye Tan Control®. Det er en hemmeligholdt blanding der er 100% fri for parabener, alkohol og konserveringsmidler. Dine kunder bestemmer selv farvens dybde og væsken virker på alle hudtyper.

Rapid Tan er tilsat økologiske planteekstrakter, ser utrolig flot og naturlig ud og så fader den bedre end de fleste andre mærker på markedet.

Væsken dufter diskret af jordbær/vanille, og så har den ikke den velkendte “DHA-lugt”, som alle andre væsker har, mens de sidder på huden.

Tan Control®:
– gå i bad efter 1 – 2 timer for en lys farve
– gå i bad efter 3 – 4 timer for en medium farve
– gå i bad efter 5 – 6 timer for en mørk farve

Vær opmærksom på at du ikke nødvendigvis kan se noget farve umiddebart efter, at du bader 1. gang – specielt ikke hvis du bader efter få timer. Farven skal lige have noget tid til at udvikle sig. Typisk vil du kunne se det endelige resultat efter 8 – 12 timer.

Anbefal altid dine kunder at anvende en skrubbehandske grundigt over hele kroppen og i ansigtet inden behandlingen. Dette fjerner døde hudceller og resulterer i mere jævn, pæn og holdbar spray tan farve.

Farven bør vedligeholdes med en tan Extender eller som minimum en god fugtgivende lotion. Dette vil forlænge varigheden af tanning-behandlingen.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Suntana – Rapid Tan – 1 liter – Premium Væske”